hits

Listhaug spiser dumme bananer lett til frokost

Sylvi Listhaug har denne uken vært som et politisk bananskall der den ene etter den andre har sklidd på rumpa. Hva skal man med gode støttespillere når man har så hjelpsomme fiender?

Selv på reise på andre siden av jordkloden er det umulig å unngå nyhetsstormene fra Norge. Midt i vindkastene har innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug stått overraskende støtt i den flengende kritikken den ene etter den andre har forsøkt å fremføre. Det er kanskje ikke så rart, når det såkalte hylekorets fremste talspersoner legger ubevisst vekt på å yte Listhaug en stor tjeneste.

NOAS-bløffen
Skuespiller Kristoffer Joner gjør det godt ikke bare i norske tv-serier, men også i sosiale medier. Via en Facebook-melding på egen vegg satte han fyr på hele Norge i sin forakt mot Sylvi Listhaugs påståtte fryd over at politiet lykkes i å sende illegale innvandrere ut av landet.
Joner ba folket å gi 100 kroner i Sylvi Listhaugs navn til en organisasjon som hjelper asylsøkere med å få lovlig opphold, og drøyt 30.000 beit på.

Da det ble avslørt at det hele dreide seg om et rigg planlagt av NOAS og deres reklamebyrå, og at Joner lot seg bruke som et ansikt for innsamlingsaksjonen, gikk sosiale medier og kommentarfeltene i svart.

Så ydmyket
Ord som svindel, lureri og det som verre er haglet. Folk følte seg rett og slett lurt. Folk mente at det var direkte ufint å misbruke Sylvi Listhaug for egen vinning og noen trodde de ga penger til en hjelpeorganisasjon, og ikke et juridisk rådgivningskontor som gikk med et overskudd på to millioner kroner i 2015.
NOAS-leder Ann-Margrit Austenå ble så ydmyket at hun lovte å sende de mange 100-lappene tilbake til alle som ba om det.

For Austenå, som tidligere var leder i Norsk Journalistlag og mangeårig reporter i Dagbladet og Vårt Land, må dette ha vært et grusomt øyeblikk. Selv om hun forsøkte å holde maska så hjalp det lite for hennes skadeskutte omdømme der hun for åpen scene falt for eget grep.
Generalsekretær Ann-Margrit Austenå

En stukken gris
I et lite mellomspill mellom høydepunktene i de siste dagers nyhetsdrama rundt Listhaug dukket det opp rundt 100 personer med pressen på slep foran Listhaugs kontor. Hvis jeg ikke hadde visst bedre, så kunne man trodd at her var det snakk om en sinnsforvirret gjeng som var ute på en luftetur. 
Uansett formål, det virker noe sprøtt og underlig at det finnes folk som tror at Listhaug eller andre bryr seg nevneverdig om folk som hyler som stukne griser. Og det virker enda mer bisarr at noe tror at grisehyl endrer dagens asylpolitikk.

Nazi-Jensen
Så skulle ukens grande finale komme. En bølle fra Bærum løsnet sin digitale håndgranat hjemme i sofaen og kastet den inn på sin FB-vegg i et forsøk på å treffe Sylvi Listhaug. Det sa pang, men granaten nådde ikke sitt mål.
Det er nesten ikke til å tro at reklamemaker Ingebrigt Steen Jensen ikke har fått med seg at den som drar nazist-kortet taper alltid. Jensen har lenge vært en forkjemper for at Norge skal ha en snill og imøtekommende asylpolitikk. Det er et ærlig standpunkt og som mange mener det er godt at noen jobber aktivt for. Men da Jensen ble vitne til et nyhetsinnslag på TV2 der Sylvi Listhaug var med politiet for å spore opp illegale innvandrere må det ha klikket litt for Stabæks store sønn. Klokken 22:31 ytret han:

- Her i huset satt vi vantro i sofaen og så på iscenesettelsen som åpenbart vakte grufulle minner for veldig mange av oss. Selv klarte jeg ikke la være å tenke på Warszawa-ghtettoen.

Jøder og gass
Å sammenligne norsk asylpolitikk med nazistene massedrap på jødene må sies å være en rimelig spesiell retorikk.  Så spesiell at redaktøren i Nettavisen raskt forlangte at Jensen måtte beklage og be om unnskyldning - http://tinyurl.com/hbc29wk
Warszawa-ghtettoen var en tre år sammenhengende sult- og sykdomskatastrofe og nærmere en halv million mennesker ble utslettet på de mest bestialske vis. Men Jensen ga seg ikke med det. Han skrev at TV2 også fikk han til å tenkte på den delen av politiet i Norge som hjalp tyskerne å finne jøder under krigen.

- Bank-bank midt på natta! Vis oss papirene! Heraus! Til en leir langt borte, der det er natt og tåke. Er dette greit, eller krysset Listhaug i går en grense vi ikke har vært i nærheten her i landet på over sytti år? Adolf Hitler

Veldig dumt
Selvfølgelig er det interessant å diskutere norske politikeres opptreden i mediene når de besøker gamlehjem, barneskoler og er med politiet på jobb. Det er også nyttig å diskutere hvordan pressen vinkler sine saker, men å dra nazist-kortet er trolig det dummeste Jensen noen gang har gjort? 

Den viktige debatt
For Sylvi Listhaug må denne uken ha fortonet seg som en stor PR-fest. Uten å løfte en finger har hun nærmest eid det offentlige rom og hennes motstanderes feilskjær har trolig styrket hennes rolle som statsråd. Videre kan det jo hende at nå som de mest ihuga Listhaug-motstandene har mistet mye av sin troverdighet, så kan vi kanskje starte en bedre debatt om hva er det vi vil?

Bølle-debatten
Skal vi bruke politiet og deres metoder for å finne de mange tusen illegale innvandrere? Skal vi bruke reklamestunt alla Joner slik at de reiser frivillig?  Eller skal vi, som kanskje Jensen mener, gi samtlige permanent oppholdstillatelse?
Jeg håper virkelig at neste ukes debatt kan heves noen hakk fra Bølla fra Bærum-nivået der personangrep og trakassering er godt synlig kjennetegn, til en debatt med saklige argumenter og konstruktive forslag. Hylekoret ser ut til å bare jakte ned spilleren, og ikke endre en demokratisk vedtatt innvandrings politikk.
Uansett, det er bare å glede seg til å se nestemann som sklir på et av bananskallene som ligger strødd rundt i norsk asylpolitikk.

Update: Mandag 28.12 møttes Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum og reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen i Politisk Kvarter til debatt: https://radio.nrk.no/direkte/p2#


 

51 kommentarer

Godt skrevet. Vi har sett det samme mønsteret i USA, noe som førte til at Trump vant valget. Den amerikanske venstresiden, pressen inkludert, har fremstilt Trump som en bokstavelig nazist. I tillegg har den fanatiske identitetspolitikken som føres i USA skremt bort et stort antall normale mennesker, og borgerrettighetsforkjempere har gått fra å snakke om like rettigheter for samfunnets svake, til å kjøre en rastistisk, kjønnsdiskriminerende hatkampanje mot hvite menn. Jeg er klar over at dette høres ut som høyrepopulistisk tull fra min side, men om man har fulgt med på amerikansk politikk og media de siste årene, er det faktisk sjokkerende hvor ekstrem og totalitær venstresiden der borte har blitt.

Meget bra Sissner, å få satt dette hylekoret på plass!

Ann-Margrit Austenå har for meg blitt en patetisk person etter det som har hent. Jeg har stor tro på at våre myndigheter gjør en skikkelig jobb med å avgjøre hvem som kan få opphold og hvem som ikke. De som ikke har rett til opphold og alle kriminelle og andre som lever her uten rett skal ut. Jeg håper hylekoret begynner å respektere lovlige vedtak å la Listhaug gjøre jobben sin. Jeg får si som vår konge, vi kan ikke ta imot hele Afrika.

thomas knarvik

thomas knarvik

Jeg la spesielt godt merke til den drivende gode tegningen:)

Godt sagt og godt vi har Listhaug

Eirik andersen

Eirik andersen

Støtter lishaug.

Joner hadde sikkert fått noe rart innabords. Steen Jensen er ikke annet enn en bøllete tosk, og lille frøken Austenå en naiv jentunge. Men felles for de tre er at de bevisst ønsker å rasere vårt fedreland. Ellers en bra skrevet blogg.

Stå på Stemmer deg ved neste valg listhaug..

Bra skrevet, denne deler jeg :-)

Stå på Stemmer deg ved neste valg listhaug.. /hylekoret får gratis flybillett ...

Klar tale, saklighet, uten personangrep slår alt..det vet Sylvi Listhaug. Derfor sklir de andre på ræva, gang på gang, i sine egne ban(an)aliteter, misbruk av hypoteser og sammenligninger.

Rasistkortet er så slitt at det ikke funker lenger. Da blir nazikortet det neste. Er bare patetisk.

Hos denne Steen Jensen er tydeligvis snakketøyet frikoblet fra hjernen.

Ville vel ikke hjulpet om det var sammenkoblet heller.

Hylekoret har spilt seg selv ut over sidelinjen for lenge siden, ingen som tar dem seriøst.

Stå på Listhaug, norges statsminister om noen år.

Sissener, du dikter!

Ann-Margrit Austenå ble slett ikke så "ydmyket at hun lovte å sende de mange 100-lappene tilbake". Hun registrerte derimot tilbakelent at millionene strømmet inn på NOAS' konto, med et fornøyd smil i munnviken, etter et vellykket reklamestunt drevet av nordmenns irritasjon mot Listhaugs spill rundt menneskeskjebner på hennes facebookside.

Og Sissener, jeg forstår at du forferdelig gjerne vil tilhøre Trumps begrepsverden med fancy nyord, - men "...et rigg planlagt av NOAS..."? Et rigg?

Børre Bjerkland

Børre Bjerkland

Fantastisk bra art, som jeg virkelig håper bølla I fra Bærum leser..

Klarer ikke se den fundamentale forskjellen på å slå økonomisk og politisk mynt på andres bekostning. Samtidig er det ganske åpenbart at de som moraliserer over NOAS kampanje først og fremst er Listhaugs støttespillere. "Påtatt indignasjon" er vel det som best beskriver beskriver Sisserens engasjement her.

Stakkars folk,.Tror det var flere her som hadde stappet pipen feilt.Trø fram når dere er sober.Stå på Listhaug.

Daniel Svendsen

Daniel Svendsen

Steen Jensen burde ha bosatt seg i oslo-øst og sendt ungene sine på skoler med 75% ikke-vestlige hovedsakelige muslimer ,istedenfor kjøper han dyre leiligheter til dem på Sjølyst ,oslo-vest og lever i sin utopi om at alle som er i Norge ulovlig er fra krigsherjede områder og at de ikke er lykkejegere som de fleste av dem er. Listhaug som statsminister i 2017!

Litt av et teater. Det er bare å finne frem popcornet og cola'en og nyte showet ;-)

Vel skrevet!

Slik blir det vel når de såkalte "godhetstyranner" har drevet og overbudt hverandre lenge nok.

Meget godt skrevet, også et korrekt tittel *en bølle fra Bærum*,(Steen Jensen) han får nok for lite fokus på seg selv for tiden. Derfor kaster han seg på *hylekoret* sammen med en forskrudd skuespiller fra vestlandet, en frustrert fruentimmer, bløffmaker fra NOAS. Alle like PR kåte / usaklige.

Dette var god lesning!

Bravo Sissener. I Norge har vi en "åndselite," journalister og "akademikere," og alt de formår er å trekke nazikortet. Og ett par andre slike kort, glosebken går på deling internasjonalt.

Her bevist på hvilket lavmål de befinner seg:

https://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law "de høyt utdannede er på nettroll nivå.

Jeg tuller ikke, de kan skrive lange kronikker eller skrive en bok. Vær viss på, noen er brune eller lider av fobier (er mentalt syke). Og aldri har vi sett dette lavmålet bedre enn under den amerikanske valgkampen, og nå angrepene på hederskvinnen Listhaug. Det har blitt to sider av samme sak, Trump er det nye Trumpkortet. Det overgår endog ABB kortet. Jeg tror jeg diskuterte økonomi på ett kommentarfeldt, og fikk høre jeg tilhørte ABB segmentet.

Jeg ser ingen annen forklaring på dette enn at grunnet 68ere (jeg var der selv på 60/ 70tallet, som konservativ student), så har vi ikke hatt høyrere utdannelse siden, i en serie fag.

De norske "forskere," som deltok i Hjernevask/ NRK, som selv ikke kunne vise til egen forskning, trakk alle nazikortet, mot dem med forskning. Se gjerne serien om igjen, for som nasjon har vi ett stort problem: Vår unge studenter gjentar dette våset, som papegøyer PhD=parrots of highest degree.

Groruddalen 100% ikke vestlig muslimmer på skolene

Hadde 2.verdenskrig vært i dag, og tyskeren kommet tøffende for å ta oss hvilket parti, og hvilken minster i Norge hadde stilt seg først i kø for å hoppe rett over til Nazismen..

Hvilket parti, og hvilken minister hadde det vært??

Svaret er så innlysende, at det er bare slike som Sissener, hvis han hadde hatt muligheten hadde gjort det samme selv.

Det er bare barn, som ikke forstår slike innlysende ting.

Anders Lange, var jo bestevenn med quisling den tiden han levde, så, Sissener, sitter du fremdeles der og ikke sover bare i timen, men til og med i friminuttet?

http://altomlitt.no/index.php/2016/11/26/eg-nemner-ikkje-namn/

Faren er vel, størst for at slike som Sissener, ikke helt er den som har fått med seg hva som skjer.....Politiet i Norge, er med på festen igjen, nøyaktig som de var under 2.verdenskrig...

Så, Steen Jensen er nok en fyr som vet mye bedre og mer om ting han nevner i forbiparten, en de aller fleste bloggere, han går folk en høy gang.

Selvfølgelig, hadde 2.verdenskrig vært i dag, hvilket parti og hvilken minister hadde vært først til å hoppe over til nazismen for å drive med utryddelser?

Og politiet i Norge er igjen med på festen..

Uansett hvor indignerte visse blogger blir og bare måå ut og blogge, så slipper ingen unna det faktum at han Steen Jensen har helt rett da, uansett hvor fornærmet dere blir.

Tusen takk for at du skrev dette! Veldig bra og Stang's komentar er helt "spot on" ! Disse "leftiene" er fanatiske. Deres lojalitet er ikke med det Norske eller vestlige folk. De er kun lojale til sin "political doctrine, come what may."

Dette var vel om mulig den mest idiotiske kommentaren til Joner-saken jeg har lest. Folk som ga penger ga fordi de ønsket det og knapt noen har bedt om å få pengene tilbake. Tvert imor; jeg og mange andre ga en hundrings til. Listhaugs bøllete opptreden gjør folk forbanna og Noas trenger midler til å bidra til at asylsøkere får en rettferdig behandling.

Det finnes ikke noe så teit som rike folk i villaer på beste vestkant som skal være politisk korrekte. Vi satte nesten biffen i halsen og kastet sølvtøyet i veggen, så forferdet var vi over Listhaug liksom.

Stabekk-sossen burde sendt barna sine på skole i Groruddalen og flyttet inn i en blokk i nærheten. Da kunne han levd livets glade dager som om han var på ferie i Iran, åååhhhnei, Stabekk-feiten har aldri lagt ferien til Iran. Mon tro hvorfor ikke? Kan det være for at det kanskje ikke er så hyggelig?

Alle politisk korrekte som bor på Oslo vest burde skrive dette når de ytrer sine meninger; "Forøvrig vil jeg informere om at jeg bor i et område uten eller med svært få innvandrere, men allikevel mener meg berettighet til å vite hvordan det er å leve som norsk minoritet i ett muslimsk nabolag."

Til "Så" som beskyldte Anders Lange for å være venn av Quisling: Man kan si mye rart om Anders Lange, både godt og vondt, men under krigen var han faktisk motstandsmann og risikerte livet for å stoppe Quisling og hans medspillere.

ole kristian johansen

ole kristian johansen

Landbruks-og matdepartementet overkjørte innstillingsrådet og satte inn statens egen representant Jan Petter Sissener som ny styreleder i Norsk Rikstoto.

Det nærmer seg jul, og jeg mistenker en oppmerksomhets-hungrig Steen Jensen bare ville minne om bokkatalogen sin ...

Dette passer egentlig veldig godt med Godwins lov, som sier at før eller siden vil nazisme eller hitler trekkes frem i enhver diskusjon.

https://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law

Finn Oddvar Stensrud

Finn Oddvar Stensrud

Utrolig lettlurte folk på den såkalte "venstresiden"!

De går på "limpinnen" - gang på gang!

Skjønner de ikke at det er det statsråd Listhaug ønsker?

Og så kan hun gå til motangrep på den denne "venstresiden" - gang på gang.

Selvsagt skulle Listhaug reagere; men hvorfor ikke da "ta" disse som sto bak utspillene; ikke HELE "venstresiden"...som hun kaller "hylekoret".

Da det ble avslørt at Norges triveligste politiker, Bård Hoksrud fra FrP, hadde fått "behandling" på et massasjeinstitutt i et tidligere østblokkland; da ble det ikke hevdet at hele (resten av) "høyresiden" hadde fått behandling der...eller hur?

Det å hevde at statsråd Listhaug - godter seg over andres ulykke, det går langt utover sømmelig opptreden.

Det samme må sies om sammenligningen mellom hentingen av jøder til gasskammerene og politiets fremferd nå.

Man skulle nesten tro disse naive og lettlurte individene fikk betaling fra FrP...for å stille "venstresiden" i et dårlig lys!

Statsråd Listhaug fikk det hun ville...og kunne kalle hele ("resten av..") "venstresiden" for hylekoret; det Joner skrev og gjorde var tydeligvis representativt for alle vi andre på "venstresiden", også...

De som er for en like "streng" asylpolitikk som statsråden, finnes faktisk i stort antall også blandt sosialdemokrater.

Nei, verken skuespilleren eller reklamemannen representer "venstresiden" som helhet.

Ellers så kan man jo gå fire år tilbake i tid, og lese hva som stod i en avis, da:

"Ap mener de 450 asylbarna som er vokst opp i Norge, skal kastes ut. Men Frp mener ­asylsøknadene til disse barna bør få en ny vurdering her i landet..

...Det er vondt å se unger som ikke har det godt. Hvis du ikke blir berørt av det, er du rimelig følelseskald, for å si det sånn, sier Morten Ørsal Johansen, stortingsrepresentant og innvandringspolitisk talsmann for Fremskrittspartiet."

Det virker som mange FrPere har glemt hva som var Arbeiderpartiets asylpolitikk under de "rødgrønne"; så streng at selv FrP reagerte...

Pensjonist

Ps. Selv om man ikke får "pen" omtale av politiske "motstandere; så passer det seg ikke for en statsråd å bruke ord som" hylekoret"...det er forresten blitt det nye motebegrepet på den radikale "høyresiden"; "PK" er vel kanskje ikke moderne nok lenger...hva med "PK-hylekoret"?

Per Sandberg viste heller ikke særlig statsrådtakter, da han kalte en kritiker for "stakkars kvinne"...(jeg likte heller ikke argumentasjonen hennes..så det er "sagt").

Statsrådene fra FrP; de er også statsråder for HELE det norske folk; det bør bl.a. vises gjennom et dannet språk.

Jeg snakker "rett fra levra", sier statsråd Listhaug og andre...Men begynner ikke det å bli en misbrukt frase nå?

Å uttrykke seg forståelig...det er ikke det samme som legge vekk høflighet.

Nei, lær av språket til vår statsminister...hun vil verken bruke "hylekoret" eller "stakkars kvinne"!

Godt skrevet!

Folk begynner å våkne, bli kritisk til et manipulerende media og til alle som skal brunskvette og dra nazikortet som hersketeknikk.

Venstresiden og media ligger med brukket rygg etter feilantakelser om Brexit, om Hillary som skulle få 90 % seier og denne Joner som ble brukt (eller misbrukt) av et reklamebyrå.

At en statsråd gjennomfører den politikk som flertallet i Stortinget har vedtatt tåles ikke av venstresiden og media - og de vrir, vrenger og splitter så best de kan. En statsråd som ikke hopper når pressa sier hopp, ikke danser etter feministelitens pipe og som er klar og tydelig er noe nytt og ukjent i Norge. Når venstresiden og media ikke ser at noe nytter vil de ha hevn og tar frem ufine og hatfulle virkemidler. De er godt organisert i sine lukkede grupper på Facebook. Vi kan vente oss en manipulerende og skitten valgkamp i 2017.

Jon-Anders Grannes

Jon-Anders Grannes

Vel dettte er det sedvanelige Herbert Marcuse Critical Theory. Poenget er å kritisere. Støyen og fektene er viktigere en innholdet. Hvordan skal man kunne debatere andres følelser?

Takk, Sissner, for at du tar deg tid til å vise oss hva slags folk Jensen og Auestenå er. Det bidrar til at folk forstår mer. Men for medienes redaktører og journaliater, og i særdeleshet for Aftenpostens og NRKs, som er Listhaugs mest innbitte motstandere, vil alt fortsette som før. Jeg ser at tidligere kulrurmedarbeider i Aftenposten, Vidar Kvilshaug, twitrer at Ingebrigt Steen Jensen "begynner å få noe samlende landsfadersk over seg,(og) kan bli den nye Per Fugelli". Så da vet vi hva vi har i vente. Vær sikker på at NRK står klar til bygge ham opp - denne mannen som ikke har mer takt og forstand enn at han utleverte sin egen far til offentlig bespottelse.

Fantastisk å lese din eminente kommentar til ukas begivenhet, og ikke minst tegningen som fortalte alt, Jan Petter Sissener,

Meget bra.

Kjære Så... Din domme stut, og resten av dere halvkomunister...

Bra skrevet Sissner. Og til dere andre, slutt å mobbe Listhaug. Ethvert land med respekt for seg selv må ha kontroll på hvem som er i landet og hvem som reiser ut og inn. Men ikke dermed innføre en politistat. Når en kommer til gettoer så er vel Syria det nærmeste. Folkemord, utsulting, ødeleggelse av et land stort sett bare på idioti. Moralsk så har vi et visst ansvar for å hjelpe i nøden, men er det oss som har laget elendigheten i disse landene? Det har de stort sett greid selv. Det er synd på disse ungene, men fedrenes synder kommer tilbake på ungene. Hvorfor ødela disse folkene sine land med den idiotiske islamgreia? Der er det problemene begynner. Nei det er prisverdig at noen tar tak i dette og rydder opp. Støtt Listhaug, men la være å dra det nazikortet i tide og utide.

Ler så jeg griner når jeg leste innlegget! Snakk om å legge inn inner-tiere på rekke og rad! Forhåpentligvis kan en få en utskiftning av verstingene i mediene, for å få balansert dekning og ikke kampanje-journalistikk med slagside mot babord side!!!

Både Steen-Jensen og hylekoret stemmer på politikerne som har laget lovene som setter premissene for hva som er ulovlig innvandring og opphold. Men lovene deres skal altså ikke håndheves? Hva er det de vil ha egentlig? Anarki?

Folk som bedriver brunskvetting og hitling som hersketeknikk har tapt i det øyeblikk de ytrer seg. At de får bruke norsk presse som mikrofonstativ gjør ikke tilliten bedre - verken til den som brunskvetter eller til norsk presse.

AP-mannen Steen-Jensen er nå redusert til ei skranglende tomtønne. Et land må ha kontroll over hvem som kommer inn i landet - og Listhaug gjennomfører den politikk flertallet på Stortinget har vedtatt. At norsk presse driver en hatkampanje er lett å gjennomskue men likevel en uting.

Ja det var jo synd med bestefaren til Ingebrigt som gutta til Adolf tok seg av. Men hva med palestinerne i dag? Er det noen ære i behandlingen av disse fra Israels side? Her er det mye av problemet starter. Men å opphøye seg selv til en straffende gud det er å gå for langt. Det er vel noen profetier om at om ikke jødene omvendte seg til å tro på Jesus så ville det gå dem ille. Og det har det gjordt i mer og mindre 2000 år. Men det er stadig oppstyr om at jødene ble henrettet. Hva med folkemordene i Sovjet, Kina, land i Afrika, Kambodia og nå i Syria. Jødene som Guds utvalgte. Vel, det var kanskje en mening med det til skrekk og advarsel. Det blir ikke noe bedre av at alle skal pukke på sine særegenheter og dreper for fote om andre ikke er enige. Er jødene en "rase" eller er jødedom en religion/ideologi?

Skranglende tomtønne var en veldig god beskrivelse. At ikke et slikt oppegående menneske forstår hvordan lovlig fattede vedtak skal settes i verk. Brunfargen som han har har historisk rett på å mene noe om får han ta på sin egen kappe. Jeg hadde ikke stolt på Ingebrigt dersom historien skulle gjenta seg.

Eminent beskrivelse av Sissener.Våre folkevalgte har en viktig oppgave,og det er å ivareta fedrelandet på best mulig måte.Raddisene kan ryke og reise.

Godt skrevet av Sissner. Jeg likte godt overskriften din her. Sist ut som "ikke vet hva han gjør" og sitt eget beste og burde spart seg fra og skrive flere inlegg på facebook, er fotball suporteren skrika Steen Jensen, denne mannen lærer aldri og burde ansatt en rådgiver og omdømme ekspert.

So sant, so sant og so klokt, so klokt or denna Engebret Stein Jønsson. Denna gongjen var argumentet so glasklårt presist at det vert mest ikkje mogeleg å koma med motargumentar. Og det berre provar at denna Listhaugen er båe rasist og nasist, sann. Nei, slikt noko hadde ikkje vore mogeleg med høgmoralske Støre som statsministar, av di då hadde nemlegen KrF sin moral og altruisme gjennomsyra heile den raudgulgrøne regjeringa si verksemd. So hyll Jonar, Austenå, anorakk og Stein Jønsson for sin vise, kloke og heilt sanne framstilling. Jau!

Øyvind Knutsen

Øyvind Knutsen

Til så: Vår store polar helt og fredsprisvinner, F. Nansen hyret inn V. Quisling til sitt flyktnings prosjekt i Russland. Bare så det er sagt! Ellers er det fristende å spørre hvor du har dine historiske fakta fra. Ikke mye som stemmer der, nei. I. S. Jensen sine sammenligninger får meg til å tenke på enkelte lands propaganda - aksjoner mot opposisjonen. At Listhaug fulgte med politiet for, ved selvsyn, å se hvordan politiet opererer, viser at hun er seriøst opptatt av den jobben hun er satt til å gjøre, Dessverre er det mange politikere som ikke følger opp slik hun gjør. Til slutt, et betimelig spørsmål: Hvis en ansvarlig politiker fra de rødgrønne hadde fulgt politiet slik S. Listhaug gjorde, ville dere da ha sagt det samme? Dessverre tror jeg dere da hadde rost vedkommende opp i skyene for hvor pliktoppfyllende vedkommende var. Det er dessverre slik i dagens politisk korrekte miljø at alt som FrP gjør, må kritiseres og kalles hån mot alt og alle, bare fordi det ikke passer inn i det mønsteret som er opplest og vedtatt av det "etablerte, politiske miljøet"! Heldigvis er det stadig flere som våkner opp og ser hva som virkelig skjer. Og det er tydelig, for en hver som vil se, hvor det smerter dere, politisk korrekte allvitere.

Denne var bare så steike knallgodt skrevet at den bare mååå leses av alle å enhver...her er mange gullkorn i dette innlegget :-) Forøvrig - hadde jeg vært en av dem i grisehylekoret som sto å hylte som en stukket gris, og virket som en gjeng hjernedøde zombier, og atpåtil bli fimet og vist for hele landet og internet. Da tror jeg at jeg hadde tatt så mye plastiske operasjoner at selv ikke mora mi hadde kjent meg igjen.! Hadde iallefall ikke i skammens navn turt å vise meg utendørs uten!

Er det noen som lurer på hvordan Hitler klarte å hjernevaske en hel nasjon? Synes vi ser konturene av samme "hjernevask", bare i en ny innpakning. Hvordan vanlige mennesker blir drevet av massesuggesjon som smitter verre enn pesten, og kaller dette for "gode" gjerninger til støtte for mennesker som ikke har noe her å gjøre. Fredelige mennesker står ikke og hyler på denne måten. Sangen til Odd Nordstoga "grisen står og hyler", passer jo til dette hylekoret som oppførte seg som helt ute av kurs.

Skriv en ny kommentar

Abonner via epost

Oppgi din e-postadresse og få varsling hver gang jeg legger ut en ny bloggpost!