hits

Blir valgkampen grisete med Støre?

kommentarer 52 kommentarer

Jonas Gahr Støre åpnet valgkampen 2017 med en selvmotsigelse i NRK. Så blåste han tyggegummibobler i VG. Er det Støre som skal bringe The Trump-style til Norge?
 

Med det nye året har det plutselig bredt seg en bekymring blant politiske kommentatorer. Frithjof Jacobsen i VG uttrykker det slik:
- Det er grunn til å frykte at 2017 blir det mest hårsåre og patetiske året i norsk politikk. Etter at Donald Trump viste verden at man kan vinne et valg ved å oppføre seg som en hårsår, selvopptatt tufs er det all grunn til å frykte at vinneroppskriften vil bli forsøkt kopiert her hjemme.

PR-klovnen
At Jonas Gahr Støre er selvopptatt viser han hver dag på jobb. Han elsker å sole seg i pressens blitzlamper og han logrer alltid som en ivrig puddel hver gang han er på TV. Synlighet er en viktig verdi for alle som skal vinne valg, men han har tydeligvis begynt å nærme seg noe av stilen til Donald Trump ved å være noe begrenset i omgang med politiske sannheter. Og han nøler ikke med å ta i bruk barnslige og klovneaktige PR-stunt.

Lot seg lure
I går prydet mangemillionærens ansikt med en rosa tyggegummiboble i munnen hele forsiden på den gode gammelmodige VG Papir. I et såkalt stort intervju kunne han fortelle hele verden at nå var han klar til å bli Norges neste statsminister.
Selv om VG kunne berette at hele Støre-familien holder pappa nede på jorda, og at i vinter dyppet alle seg i ishullet ved hytta, må det likevel ha gått litt varmt i Støretoppen da VGs fotograf Annemor Larsen lurte statsministerkandidaten med en rosa Hubba Bubba.

En liten fjert
VG skriver nemlig at det var bare med et nødskrik at Støre klarte å blåse en liten boble etter gjentatte oppfordringer fra fotografen. Neppe taktisk, for hvem vil ha en statsminister som når han først tar på seg barneskoene ikke får jobben gjort? Lille-Støre klarer altså ikke å blåse boblen så stor at når den tilslutt sprekker dekker den hele ansiktet. Det var det vi holdt på med da vi var små.

Donald & Jonas
Støres tyggegummilek åpner også døren på vid gap for kommende avistitler som "når sprekker boblen?", og bildet vil fort kunne bli stående igjen som et symbol på valgkamp-uforstand. I så måte deler ikke Trump og Støre kun rikdommens gleder men også det å være to selvopptatt tufser, for å sitere Jacobsen.

Mer skulle det bli
Mens avispapiret knapt var tørt entret Støre NRK mandag 2. januar 07.45 for å duellere med Erna Solberg. I Politisk Kvarter diskuterte de folks legitime rett til å ikke være enige i politiske vedtak og politiske strukturerer. Langt på vei mente Støre at dette også gjaldt statsråder i en regjering, men ikke alltid. Kun innenfor det han selv kunne godta. Da han ble spurt om det var greit å bekle sin eventuelle kommende regjeringen med EØS-motstandere svarte han ja. Samtidig angrep han gang på gang Solberg for å ha uenighet i sin regjering.

- Jeg vil heller ha en debatt internt i en regjering om EØS, enn å ha som Erna Solberg har, en regjering, en finansminister som sier at det er ikke politikkens jobb å bekjempe forskjeller eller en justisminister som står og sier at han tror ikke på menneskeskapte klimaendringer. Fordi det teller når du går inn for å gjøre jobben på et fundamentalt område, sa Støre.

Joda
For Erna Solberg var det bare å smashe det hele inn, fordi Norge er neppe ikke klar for en Donald Trump-type i norsk politikk.
- Så det betyr at det ikke teller hvis du er EØS-motstander eller Nato-motstander, men det teller hvis du mener noe annet på klima? Jonas, dette henger ikke på greip for å være helt ærlig!
- Joda, det gjør det, svarte Støre og viklet seg ennå dypere inn i noe vi ble vel vant med fra Trumps valgkamp. Selvmotsigelser og skivebommer. 

Kan læres
Fortsetter Støre i samme dur gjennom valgkampen vil Høyres beste taktikk være å sitte helt musestille og bare følge med på Støres valgfiasko, og kanskje dele ut boblevennlige blå tyggegummier fra valgbodene. For det skolevennlige Høyre vil det sikkert også falle seg naturlig å legge ved et lite grunnkurs i å blåse tyggegummibobler utarbeidet av Delmar Wiggins på nettstedet Odier:  http://wki.beriger.com/hvordan-a-blase-en-boble-med-tyggis
Del gjerne bloggen med dine venner på Facebook.

PS:

 


 

 

 

 

 

 

52 kommentarer

Zain

03.01.2017 kl.08:48

Tåka skal være glad at de røde har kontroll på media.

Larsen

03.01.2017 kl.09:01

Typisk "Janus" Gahr Støre.

Einar Salbu

03.01.2017 kl.09:05

Og med dette plasserer Sissener seg i bosscontaineren. Det er så lett å lese høyresiden, for når man ikke klarer å angripe politikken, tar man mannen eller kvinnen i stedet. Her forsøker dåsemikkelen Sissener å fremstille Støre som en mann som er så svak at han knapt klarer å blåse tyggegummibobler. Dette blir for dumt. Det er slike som Sissener som gjør at flere vender høyresiden ryggen.

Bea

03.01.2017 kl.09:16

Ikke for å forsvare Støre, men Sissener...det er du som er barnslig. ikke bare barnslig, men også en liten mann

Marius

03.01.2017 kl.09:19

Jonas Star-Røre

SMARTINS

03.01.2017 kl.09:20

EINAR SALBU

Støre er en fjomp uansett hva Sissner angriper og ikke. Mer enn 80% vil ikke ha Støre som statsminister.Han kan ikke svare på spørsmaål, ikke en gang enkle spørsmål.AP er helighets partiet.de kaster milliarder ut vinduet i tullball.AP vil ødlegge norge om få år om de fikk tilbake makten. Enest AP kan er og holde norge i samme skattesystem og håpe at det blir dyrere med olje.

Eirik Rogne

03.01.2017 kl.09:21

Einar - hvilken politikk skal i så fall angripes? Har Støre noen som helst politikk som det er mulig å angripe? Før man får tid til å sette seg ned og formulere en mening om noe Støre har sagt så har jo mannen endret mening igjen. Og Sissener har ikke plassert seg i bosscontaineren med dette. Med tanke på den politiske dekningen det siste året vil jeg si det er langt innenfor hvordan medier i Norge omtaler politikere.

Olav S

03.01.2017 kl.09:50

Einar Salbu: Høyresiden er i stand til å se og oppfatte og lære av andre. Dette er hva dem har sett venstresiden har drevet med i alle år og gjør nå bare akkurat det samme, og da står gapet på hylekoret åpent som gapet på svartbaken og roper: "SKAHA SKAHA SKAHA"

Jan Berdal

03.01.2017 kl.10:03

Jeg kan ikke begripe at det faktisk er 30% av befolkningen som vil stemme på Støre og hans islamist parti.

Og jeg kan slett ikke forstå de som støtter en partileder som gang på gang nekter å ta klart avstand til islamsk vold, og islamske terrororganisasjoner, men bruker heller tid på å sende ut hilsen til muslimer, og på samme tid uttrykke en innett hat til etniske nordmenn.

Jeg er 100% overbevist om at vi også i Norge vil oppleve sjokkerte sosialister, og røde medier som ikke vil kunne skjønne at Støre og Arbeiderpartiet vil bli de største tapere i valgkampen 2017.

En liten hint?

3 ganger på det siste er jeg blitt spurt om hvilket parti jeg vil stemme på. Første gang svarte jeg at jeg vil stemme rødt, andre gange SV, og trdje gang AP.

Sannheten er at jeg alltid stemmer Høyre ved kommunevalg, og Frp ved Stortingsvalg.

Jeg vet det er mange som gjør det samme, derfor er meningsmålingene pr. i dag totalt verdiløse, og spill av tid og ressurser.

mobber

03.01.2017 kl.10:03

Ren mobbing, du er jo en mobber, du fremstår som en bølle med dårlig oppdragelse.

mobber

03.01.2017 kl.10:05

jassa ja. så du sletter mine kommentarer om at du er en mobber, en bølle med dårlig oppdragelse.

Lissom, jeg traff spikeren rett på hodet ja.

Bob

03.01.2017 kl.10:06

Gi deg med bloggingen nå Jan Petter, så unngår du å bli husket som en litt stakkarslig og forvirret sint gammel mann...

Mikael

03.01.2017 kl.10:07

Skal du være politisk narssisist, må du fornærme maktmennesker og kjendisklassen. Støre har ikke skjønt det

Finn Stigen

03.01.2017 kl.10:10

Dette var et morsomt og punktlig innlegg.. Måtte le litt, selv om det også er litt tragisk for Norges største parti at det er slik..

Frank

03.01.2017 kl.10:15

I arbeidslivet: Betaler du peanuts får du apekatter.

I politikken: Gi dem tyggis og du får drittunger.

Vi får de politikerne vi fortjener. En gjeng med dustehuer.

Dette lurer jeg på

03.01.2017 kl.10:15

om hvordan ungene til sissner er, om de har lært av pappa og mobbe og være bølle, dette her ligner jo ingenting, har han så dårlig råd altså, at han må blogge en blogg hvor han mobber Støre, da for å tjene en slant reklamekroner.

Står det så dårlig til med deg altså sinte lille mann?

ACAB

03.01.2017 kl.10:19

har fint liten tiltro til støre og resten av arbeiderpartiet dessverre. politi og rettsvesen. media.. ingen tiltro. og det er synd, for det setter meg utenfor det gode selskap.

well well .. trump vant så kanskje det er håp i norge også.

Palle P

03.01.2017 kl.10:20

Er Sissener den mest bøllete og latterlige skribent på høyresiden? Å dømme etter denne mobbingen er han det, vi får se om han klarer å synke dypere ut over i året.

Antisosialist

03.01.2017 kl.10:23

Veldig bra Sissener. Men jeg er redd du tar feil.

Hvilken type valgkamp det blir i Norge, er det LO og Arbeiderpartiet som bestemmer. Det vil si; det er de som kontrollerer media, og hvis de velger å fremstille Støre som en kosebamse, så gjør de det. Vi andre må bare sitte stille og se på showet. Du også Sissener, for du er "bare" en blogger i en LO-eid avis. Du (og noen få til i Nettavisen) har fått midlertidig tillatelse til å skrive deres innlegg.

Jeg har ventet på nettopp på slike koseintervju med Støre, fordi jeg VISSTE at de ville komme. Og det kommer flere, MANGE flere i dette året. Det er slik raddis-media fremstiller de store sosialistene, akkurat som i Nord Korea, der det bare er kosebilder av "Store far", eller "Landsfader", som sosialistene også sier i Norge. Det er ikke Støre som har bedt om å bli fremstilt slik, det er hans egne i LO/AP-media som har startet valgkampen for Arbeiderpartiet. Du skjønte vel det Sissener ???

TV2-nyhetene har i hver eneste sending et stikk til FrP og en hyllest til AP, ofte i en kombinasjon. Akkurat slik Nettavisen også har en artikkel i dag med feil fremstilling av faktum rundt bensinavgiften, som stikker til FrP som om de vil ha mer avgifter, og samtidig later som alle andre politikere er uenig. Slike eksempler finnes det mange hundre av - hver eneste dag i Norge. Hvis jeg hadde tatt for meg alle avisene så er jeg HELT sikker på at jeg skulle finne minst 200 slike syyyke fremstillnger av "fakta" - HVER ENESTE DAG !!!

Men så har vi slike som deg da Sissener, vi takker gud for at slike som deg finnes, som tør å snakke PK imot, men vi er så vant til det motsatte at det blir mer som en morsom komihistorie som ingen tar seriøst.

Hvis du virkelig vil bidra Sissener, så oppfordrer jeg deg til å begynne å angripe NTB, raddis-media med NRK og TV2 på hvordan de fremstiller politiske nyheter. Siden du klarte å skrive ovenstående - så VET jeg at du vet hva jeg mener. Det blir SPESIELT viktig i dette valgåret. Og det er viktig at du ikke gir deg bare med ETT blogginnlegg, men holder på utover året og pirker LO/AP-media i siden med noen stikk om dette hver dag.

Tar du utfordringen?

Kritisk

03.01.2017 kl.10:25

Sissener har 100 % rett - dette er flaut.

APs Jonas Gahr Støre dummer seg ut. En voksen mann som vil bli statsminister blåser tyggegummiboble fordi journalister ber han om det? Hans politikk sprekker som ei boble? APs leder hopper når pressa sier hopp.

Og hyklerne på venstresiden raser - de samme som tegner infantile nakenbilder av Trump, kommer med sexanklager og vil at Listhaug skal drukne. Dobbeltmoralister.

03.01.2017 kl.10:30

Dette var lavmål! Sissener, her er det defintivt du som er klovnen!

Oppgitt

03.01.2017 kl.10:37

Vet du hva Sissner, du bør endre bloggnavnet ditt, jeg har nemlig til gode å se et eneste gullkorn på denne bloggen.

Det eneste jeg ser er en masse oppgulp, til tider mobbing, og ellers dårlig begrunnede uttalelser.

Hvis du først skal uttale deg, så ta den politiske ballen, ikke mannen, og diskuter litt objektivt forskjellene og likhetene i politikken.

Vær gjerne ærlig om hvilke ståsted og synspunkter du har.

For helt ærlig, det ER temmelig utrolig at vi har en finansminister som ikke mener det er et politisk ansvar å minske forskjellene i samfunnet og som heller aktivt øker dem, det er problematisk med en INTEGRERINGSMINISTER som kaller meningsmotstandere et "hylekor", og det er nesten litt flaut å ha politikere bekle roller i politikken som de aktivt motarbeider i sine private roller.

Men slutt å flyte rundt i grumset der du rett og slett inviterer ekstremfolket til å skitne til debatten enda mer med sitt netthat.

Det er denne definisjonsmakta da, og misbruket av denne, og skal du først kritisere noen for å være mediekåte og å kjøre Trumpstilen burde du vel heller sikte mot blant annet FrPs fremste politikere !!!

rusk

03.01.2017 kl.10:37

Alle, selv innbitte AP'ere, har vel gjennomskuet Støre for lenge siden. En mangemillionær som leder for Arbeiderpartiet og som ikke vil merke egen avgiftspolitikk er jo bare ute etter å sole seg i glansen.

Lars H

03.01.2017 kl.10:38

The trump style må det nok nesten ha vært Carl I. Hagen som oppfant i sin tid. Hans nesten hva jeg vil kalle varemerke var jo ofte nettopp å spille hårsår, selv om han også var tydelig og klar på hva han mente. Det hjalp riktignok aldri slik at han fikk den makten han ønsket seg. Hagen var kanskje litt for tidlig ute og før sin tid til at denne type oppførsel virket overbevisende nok. Hans comeback nå, er kanskje mye på grunn av at han nå tror og håper at tiden hans er inne og at mange velgere nå er klare for hans sutretaktikk. Har i mange år hatt sansen for Hagen jeg, men syntes at comebacket nå burde vært forblitt ugjort. Men han tenker vel som så, at kan Trump kan jeg. Hagen er jo bare et par år eldre enn Trump.

Hva Støre angår som dette blogg innlegget egentlig handlet om, så trengs det knapt å kommenteres mere, for Sissener treffer. Jonas Gahr Støres største problem er at han forsøker å være så intrikat i sine visjoner og analyser at han antakeligvis noen ganger ikke husker hvor han startet og hva som var det egentlige målet med hele refleksjonen.

Da kan jo resultatet muligens bli en helt annen konklusjon en hva som var meningen. Kanskje ikke helt lett å være samarbeidspartner og kollega med en som svever litt på sin egen sky til tider.

Fred

03.01.2017 kl.10:44

Husk at Støre er en gammel høyre mann som har fått "jobb" i AP...

Gaunil

03.01.2017 kl.10:54

" hårsår selvopptatt tufs ". Sier VG om Trump.

Dette passer vel mer på Trump's sine motstandere? Deriblant Hillary. Hun er jo så selvopptatt at hun ennå ikke har oppfattet at valget er over og at hun tapte.

Stig

03.01.2017 kl.10:59

Støre dummer seg loddrett ut for hele det norske folk - han blir husket for dette bildet!

Det er ikke en statsmann verdig.

Og hyklerne på venstresiden som gjør narr av Trumps hår, tegner nakenbilder, bruker gamle sexanklager mot Søviknes og vil brenne Lishaug på bålet er dritsure fordi noen våger å gjøre narr av deres egne.

Hva feiler det folk på venstresiden - de eier ikke selvkritikk.

FJOMP1, (TLE)

03.01.2017 kl.11:28

Støre er ingen klovn. Han er en gjøk! Der finnes klovner som gjør uutslettelige inntrykk; Morsomme, skrullete, kjipe osv. En gjøk gir ingen slike inntrykk. Den vil du bli kvitt! Ut av redet. Dum som en.. Nettopp, ja. GJØK!

dag morten nielsen

03.01.2017 kl.11:43

Nå må noen få opp øynene for hva norge er,vi er i sterk påvirkning i latterliggjørelse,noen sitter og driver gammel kaupe i mot oss,bare for å sitte i den gamle norske solidhet selv og latterliggjøre oss,det er vondskapafulle drittsekker som utnytter norsk uvitenhet,kan sammenligne med pokemon,bare i det mest hellige i oss,,lev livet ut noe er galt et sted i sunn fornuft.jeg er redd en hellig brøde er utført et sted i verden

Dette er latterligjørelse av det norske folk,,ansvarlig,søk hjelp,,jeg mener det er frisleppet ditt laffen sin sønn,som er i drita fullhet,tempelridder påvirkning var nå en ting,men gammel flyttemelding en annen,de danser rundt i gamle flyttemeldinger og sprer dritt i søvnen

Korvald

03.01.2017 kl.11:49

Hadja bør bli statsminister i samarbeid med Slagsvold Vedum. De kan snu skuta.

Svein E

03.01.2017 kl.12:11

AP har slengt ut alle industriarbeidere med arbeidserfaring og skitt under neglene fra partiets ledelse.

De styres av søkkrike familier fra Oslo Vest med følge av broilere og PR-folk, blandet med en del elitefeminister.

De har kontroll over norske journalister (NRK) og følgelig sikrer de 30 % oppslutning av folk som lar seg narre ukritisk. Ingen begriper hva Støres og APs politikk er annet enn at de vil skru til skatteklemma og øke avgiftene.

Tror APs boble er i ferd med å sprekke.

Jimmy Tingvold

03.01.2017 kl.12:22

Det er her du tar feil Jan Petter

" Det er grunn til å frykte at 2017 blir det mest hårsåre og patetiske året i norsk politikk. Etter at Donald Trump viste verden at man kan vinne et valg ved å oppføre seg som en hårsår, selvopptatt tufs"

først, at dere enda klarer å si at trump er en tufs, er nesten ikke til å tro rett og slett fordi han opptrer på en måte "VI" "DU" ikke er vant med.....det kalles upolitisk korrekt og nettopp derfor stemmer folk på han mens de sier i meningsmålingene noe annet...kunne du prøve å bruke den trange nøtta de og heller fortelle dine følgere om det er noen hva dette egentklig betyr i praksis???? jeg venter spent.

Kar Bonade

03.01.2017 kl.12:51

Sissener hadde faktisk kledd en slik boble midt i trynet. Den bobla ville vært ganske symbolsk for en del av innholdet til Sisseners skriverier:)

tore.s.pettersen.

03.01.2017 kl.12:59

arbeiderpartiet bør snarest skifte navn til arbeiderbedrageriet

AP hater

03.01.2017 kl.13:12

At noen fortsatt stemmer AP må stå på kontoen for uvitenhet, dumskap eller likegyldighet. Eller en kombinasjon av nevnte.

ACAB

03.01.2017 kl.13:22

jeg tror de stemmer arbeiderpartiet for trygghet

Marius

03.01.2017 kl.13:24

Jan Petter Sissener, Ingebrigt Steen Jensen, Lars Gule, Jarle Aabø... det virker som det skjer noe mentalt med en del menn når de runder en viss alder.

Konrad

03.01.2017 kl.13:27

Slagsvold Vedum er den eneste som kan redde dette landet. Han er vår Trump.

Joda

03.01.2017 kl.14:50

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det bildet av Støre. Jeg stod i kassakøen på Rema og oppdaget forsiden på VG i stativet der og begynte nesten å le høyt. Liker ikke VG Støre, tro? Det var min tanke. Jeg trodde nemlig avisen var temmelig rød, men ...hehehehehe!

Neppe det beste bildet dersom mannen skulle bli statsminister etter valget. Det blir sikker brukt mye da...

(Nei, jeg skal ikke stemme AP.)

Ola D

03.01.2017 kl.15:19

AP har da lenge vært Norges svar på GOP. sier nei til alt de egentlig er for (som GOP), kun opptatt av å putte kjepper i hjulene, få H/FrP til å se rotete ut, koste hva det koste vil. Har sine ideologiske "ledere" - Giske er Ryan, Støre er McConnell, Tajik er en mix av palin og bachmann og Kolberg er mix av Limbaugh og Chaffee.

Stig

03.01.2017 kl.16:20

Venstresiden er krenket fordi noen synes APs leder dummer seg ut - de mener at Sissener "mobber". En AP leder som blåser tyggegummibobler foran pressa.

Selv bruker de gamle sexanklager mot Søviknes som ikke har gjort noe ulovlig. De gjør narr av Trumps hår og ønsker at Lishaug skal drukne.

Nei venstresiden mobber aldri - de tilhører "de gode" og kan slenge så mye negativ dritt de bare orker.

DoktorS

03.01.2017 kl.16:54

For en gjennomsyret ekkel og vemmelig kommentar. Toppet av en tegning Knarvik.

Jeppe

03.01.2017 kl.17:51

Større minner mer om en bortskjemt drittunge fra vestkant Oslo.

Fytterakkern sånt skal liksom være toppolitiker...jiiiiises krist.

Jan Henning

03.01.2017 kl.19:06

gud for en forferdelig gjeng... svake ledere... som fører Norge inn i avgrunnen..

Kongen

03.01.2017 kl.19:35

Venstresiden kan ikke tåle denne urett mot deres fader og dette til tross for at de selv kan slenge om deg med mobbende kommentarer om alle meningsmotstandere.

Kritisk

03.01.2017 kl.19:57

Den samme venstresiden som mobber og håner sine meningsmotstandere - og spesielt Frp fremstår nå som sutrende småunger når deres store leder dummer seg ut.

De har plassert sine venninner i norsk presse og pøser på med negativ omtale om både Høyre og Frp - vrir og vrenger på fakta og sannheter.

Vi husker nakenbildene av Trump - og hvor harme de ble da tilsvarende ble tegnet av Hillary. Da var det plutselig "kvinnediskriminerende" og mobbing.

For en gjeng hyklere

Roger

03.01.2017 kl.20:52

Antisosialist:Når ble Nettavisen en LO eid avis??

Finn 0ddvar Stensrud

04.01.2017 kl.01:22

Sissener:

Du står godt plantet på høyresiden...

...det gjør også Høyres tidligere ordfører i Tromsø.

Men, hvorfor er han mer dannet i de politiske debattene?

Det er fordi han har "draget", han lider ikke av mannlig misunnelse.

Han lider ikke av mindreverdskomplekser.

Jan Petter

04.01.2017 kl.06:55

Herregud Sissener, her fremviser du klassisk, sutrete og et utrolig lavmål personangrep! Jeg har bare forakt til overs for en slik retorisk stil! Vil du virkelig aktivt dra norsk politisk debatt ned på et slikt nedrig og slimete nivå?

Selv om The Donald for evig og alltid har ødelagt anstendighet i politikken, MÅ vi forlange mere av den norske debatten! Vi er i Norge, på hjemmebane, for pokker! Slutt å drit i eget reir! Hva har du gjort av positive ting for Norge i det siste? Fortell meg det? Fy skam!

Kritisk

04.01.2017 kl.08:58

Jan Petter:

Når vil venstresiden slutte med sin mobbing og trakassering av politiske motstandere?

Vi husker personangrep og sexanklager mot Trump. Egen medisin smaker bittert.

Skvatt

04.01.2017 kl.18:44

Orsak, men sutra er det berre dei som høyrer heime på den ofslege høgresida som gjer, anten det er denna Trumf'en eller dei forhufselege frepparane. Slikt noko gjer ikkje høgmoralske Støre, tvert um seier det seg beint fram sjølve at det er stor skildnad um du er mot NATO eller EØS, eller um du er so hjernelauga at du ikkje trur på den menneskjeskapte globale uppvarminga. Dei to fyrste lyt det vêre plass åt, men ikkje nokon frå den siste gruppa, i kvert fall ikkje um høg moral lyt vêre rettesnora. Det er mest lika illt som å ynskja sånn forhufseleg sånn varg i den norske naturen, sann. Jau!

Olav

05.01.2017 kl.11:04

Ja helt klart. Sosialistene har alltid "gått over lik" for å få det som dem vil og vil gjøre det denne gangen også. Dem har ikke skamvett. Dem er født uten skamtarm. Dem har jo vist det ved alle valg og ellers, med sverting og uthenging av alle andre, med god hjelp av medier som tv og aviser. Av dem som lever i dag, er Helga Pedersen og Jonas G Støre gode eksempler på det.

Skriv en ny kommentar