hits

Jonas Gahr Støre prøvde å lure oss

kommentarer 48 kommentarer

Arbeiderpartiets skatteløfte viser seg å være et klassisk bedrag. VG kunne i helgen avsløre at påstanden om at Støre kun vil øke skatten hos de rikeste er fake news. Jonas Gahr Støre hilser sitt landsmøte med hevet hånd da han ble valgt som leder i 2014. (NTB Scanpix)

I valgkamper er løfter sjelden verdt mer en ei sur sild. At pressen avslører løftelureriet før valgdagen er en journalistikk leserne liker. VGs artikkel bare underbygger min påstand om at Jonas er en høyst tvilsom statsministerkandidat. Dette ble dokumenterer i bloggen -Kan vi leve med Støre som statsminister?. Den er så langt fanget opp av 110.000 unike lesere.

Jonas-skatten
Støre gikk tungt ut i det offentlige rom tidligere i sommer å lovte velgerne 15 milliarder kroner i økt skatt, men dette skulle selvfølgelig kun ramme med de over en million kroner i årsinntekt. Nå viser det seg altså at så fort vi snur ryggen til Aps skattegaranti kommer han raskt etter oss å prøver å ta oss bakfra med en saftig skatteregning. Hvis du lurer på hvordan Støres skattepolitikk rammer deg kan du sjekke det selv her. http://www.vg.no/spesial/2017/din-jonas-skatt/

Ødelegger demokratiet
Avslørte løftebrudd før valget er relativt sjelden kost i norsk politikk, og når det skjer bare øker mistilliten til løftebryteren spesielt og politikerforakten øker generelt. Det er rimelig trist for vårt demokrati at vi har en ledene politiker som ikke forstår en slik sammenheng, og går i bresjen for å svekke vårt demokrati.
Støres siste manøver bør føre til en kraftig korreksjon på meningsmålingene, fordi vi nordmenn er genuint opptatt av å stemme inn politikere med rake rygger på Stortinget som er til å stole på.

Fossror med lange årer
Man skulle tro at en Arbeiderpartileder ville en smule skamme seg over å ha blitt tatt så grundig med buksene nede som i denne saken, men ikke overraskende velger Ap bortforklaringens håpløse kunst når VG konfronterer partiet med sitt løftebrudd. Jeg gir like godt ordet til finanspolitiske talskvinne Marianne Marthinsen og VGs journalist Lars Joakim Skarøy:

- Hvis du kommer over 900.000 kroner i inntekt, så er du oppe i 1500 kroner i økt skatt i året.

- Men 900.000 er ikke det samme som én million kroner?

- Når du kommer over 965.000 kroner i inntekt, så er vi over 3000 kroner i skatt. Det er en skatteøkning som begynner å bli merkbar.

- Men dette er tre ganger så mye som det du lovet i januar, nemlig maks 100 kroner i måneden?

- Det er i snitt for de inntektsgruppene 600.000 til 1.000.000 kroner.

- I snitt er noe annet enn hvordan dette slår ut for hver enkelt velger. Blir ikke dette villedende?

- Nei, jeg mener dette ikke er villedende. Det er i tråd med det vi har sagt hele veien, sier Marthinsen.

Say no more, og godt valg.

 

 

48 kommentarer

Zeta

08.08.2017 kl.12:59

Det enste AP duger til er å øke skattebyrdene for oss alle - og å forby et eller annet. Gjerne lakrispiper bare det blir forbudt.

Og LO raner medlemskassa og gir nesten 30 millioner for å få Støre som statsminister - uten å spørre medlemmene. Nå gir også søkkrike onkler millioner til AP - sist ute en bergenser som solgte familiebedriften til svenskene....

Når Støre snakker om at ikke alle skal flås for mer skatt minner han om Pinocchio der nesa vokser når han juger.

ingrid

08.08.2017 kl.13:27

Støre er egentlig en Høyre-kakse som ikke lever slik

han vil at vi skal gjøre. Han vil absolutt bli stats-

minister, som springbrett for en internasjonal toppjobb

Vi kan da ikke understøtte noe slikt. Det er egentlig

bare til å le av. Ap-Støre som ikke aner hva arbeid er.

Han bryr seg ikke, han VIL BARE VINNE. Men det gjør

han aldri. Vi norske er ikke SÅ naive, nei det er vi

IKKE ! Ikke stem AP, så enkelt er det å slippe å få

Tåkefyrsten som statsminister, det ville være kata-

strofalt for Norges fremtid. Han er også helt uklar

på innvandring, noe som er kjempeviktig. Han tør ikke

å ha noen meninger i det hele tatt. Nei takk til AP !

Pedro

08.08.2017 kl.13:53

Flisespikkeri fra Stutum sjøl. Maken til søkt kritikk. La gå at AP kunne vært mer tydelige at det var gjennomsnittet men å henge seg opp i dette er rett og slett harry. Hva med alle valgløftene Siv har brutt da? Skal hun liksom få fortsatt tillit som finansminister?

Ingjerd Kahn

08.08.2017 kl.14:01

Støre er en notorisk løgner. Fullstendig uegnet som statsminister.

Pål'N

08.08.2017 kl.17:54

Spot on!!!! Noen påstår at du ikke kan stole på ap støre i skattespørsmål. Muligens riktig, men der du kan stole på ap er at ingen, absolutt ingen skatt eller noen avgifter kommer til å gå ned. Alt vil øke så diff til H/FrP vil bli veldig stor avhengig av hvilke av skrullepartiene, SP, MdG, SV, KrF el Rødt støre vil være avhengig av. At det kommer til å bli tragedie er hevet over all tvil. Tenk tanken; MdG får samferdselsminister, SV forsvar, KrF finans og støre på toppen. Det er jo å ta nattesøvnen fra vanlige arbeidsfolk med dieselbil og hytte.

Niri Baklid

08.08.2017 kl.19:05

Hvem er det som leser Sisseners valgpropaganda mot Støre?

Jo, det er nok først og fremst Frp-velgere, som er er de ivrigste føgerne av Nettavisen. Og de stemmer jo ikke på Støre i noe tilfelle.

Null i statskassa

08.08.2017 kl.19:09

Flisespikkeri.

Men kommer Ap til å gjøre noe med det fullstendige vanviddet at kjøp av en luksus-elbil til 1.3 millioner gir NULL kroner i statskassa.

Selv livsnødvendige ting som mat må en betale avgift på, mens oppgradert lydanlegg og annet luksusutstyr til elbil er det NULL i avgift på.

Hva er det politikerene holder på med? Ikke rart det er politiker-forakt.

Dersom Ap bestemmer seg for å gjøre noe med dette så er det nesten grunn i seg selv for å stemme Ap.

Tor

08.08.2017 kl.19:09

Så hvorfor får jeg da 1000kr i økning og er ikke i nærheten av 900k i årslønn Marthinsen?

Pedro: Hva er verst: Brutte løfter i en mindretallsregjering eller Norgesrekord i brutte løfter med 8 års flertallsregjering?

Den ene viser total handlingslammelse, den andre innebærer forlik med støttepartiene.

Helga Guthenberg

08.08.2017 kl.19:11

Da jeg så bilde av Jonas Gahr Støre ovenfor fikk jeg frysninger på ryggen. Minnene om "Der Führer" fra andre verdenskrig kom tilbake og jeg håper at Norge ikke gjør den samme feilen tyskerne gjorde for 75 år siden.

Egil

08.08.2017 kl.19:28

Uavhengig av inntekt, hvis du handler 10 ganger via nett, må du ut med 2500 kr i avgift til Støre.

Det er en del ungdom uten særlig inntekt som handler via nett.

Torekild Viig

08.08.2017 kl.19:35

Har hatt en liten prat med Arbeiderpartiet om deres skattepakke i dag. Først spurte jeg hvorfor de vil gjøre småhandel av varer fra utlandet på under kr 350 57% dyrere. (!) De svarer at det er fordi det går ut over norske arbeidsplasser, da folk kjøper småvarer fra utlandet i stedet for norske nettbutikker. Staten taper et stadig økende beløp i form av redusert skatteinngang på grunn av dette, får jeg til svar.

Her brukes altså hensynet til norske arbeidsplasser som argument for å øke skattene for de fattigste norske forbrukerne. På spørsmål om hvordan dette skal ramme de rikeste, om det ikke er ungdom som kjøper småvarer på nettet, og andre med lite penger som prøver å spare en hundrelapp her og der, får jeg ikke noe svar. På spørsmål om hvordan dette henger sammen med den særnorske formueskatten de vil beholde, som rammer norske bedrifter og arbeidsplasser og gir utlendinger et konkurransefortrinn, får jeg ikke noe svar. De straffer altså de fattige og jager de rike ut av landet. Og får ikke inn en kr mer i skatt. De bare omfordeler det slik at det rammer de som har minst fra før. Hva hjelper det en fattig student om han får kr 267 i skattelette på grunn av lav inntekt, hvis Støre & Co gjør at han må betale kr 2000 mer for de småvarene han handler fra utlandet på nettet? Når man deretter minner om at staten fikk inn 65 milliarder mer i skatt på tross av regjeringens skattekutt på 15 milliarder i samme periode, får man i alle fall ikke noe svar. Sirkelargumentasjon kalles det.

Man kan forstå de underliggende mekanismene og ta grep som virker på sikt som en bærekraftig politisk føring på utviklingen, eller man kan gjøre som Arbeidepartiet. Fremme forslag de ikke helt forstår rekkevidden og konsekvensene av. Vi trenger politikere som faktisk har greie på det skal skal drive med, nemlig å styre landet på en optimal måte. Det toget har tydeligvis gått for AP, som prioriterer uten å se de lange linjene, og tar sine påstander rett ut av lufta, lager en politikk som fører til politikerforakt og til alt overmål presterer å forsvare den med argumenter som tyder på at de ikke forstår hva de selv sier. Bortsett fra de gangene de kopierer Høyre og FrP sin politikk, og kommer sjanglende etter med identiske forslag når de får tenkt seg litt om, da er de faktisk på sitt beste. :)

Åke Eriksen

08.08.2017 kl.19:41

Enda en innertier fra Sissener!! Meget bra!!

Kanutten

08.08.2017 kl.20:28

Tåkefyrsten Støre vil aldri bli Statsminister, eller få utenlands jobb, ref. Nullskatteyter! Støre er sikkert en snill og grei mann privat, men som leder og statsminister, NEI!!!

Alle skal med, er slagordet til Arbeiderpartiet. De kriminelle sys puter under armene på. I fengsel med de? Neida! I Støre land skal kriminelle kun ha fotlenke, en klapp på skulderen med noen ord fra pappa, være så snill og ikke gjøre dette igjen.

Arbeiderpartiet tar aldri lærdom av historien som viser at muslimer ikke ønsker å integrere seg, særlig de fra araberlandene. Støre åpner grensene og inviterer disse flotte araberne med hele familien, og litt til. Dette koster milliarder av kroner hvert år!

Dumskapen til Arbeiderpartiet koster nordmenn masse penger, milliarder av kroner. Derfor går nå Støre ut og forteller at de går på valg på høyere skatter og avgifter for å finansiere slike dumheter.

Egentlig kunne alle i Norge få lavere skatter og avgifter, samt fått flere arbeidsplasser. Arbeiderpartiet vet bare ikke hvordan.

.

Antisosialist

08.08.2017 kl.20:31

Spiller ingen rolle hva løgnerne i Allahpartiet gjør eller sier, deres politisk bevisstløse stemmekveg bryr seg ikke uansett.

Mulla Støre kan tillate seg hva som helst.

Arvid Tunholt

08.08.2017 kl.20:34

Gro Harlem Brundtland skal hjelpe AP i valgkampen. I Dagbladet offentliggjøres hennes inntekt, formue og betalt skatt de siste årene. Det fremgår at formuen mange år øker langt mer enn inntekten. Er det skattefrie penger utbetalt av Coca Cola og andre som langsomt tas inn i Norge?

Lure Peter

08.08.2017 kl.20:47

Nigger?

OTG

08.08.2017 kl.20:49

Jonas Gahr Støre blir aldri min statsminister.

Han er en opportunist som kommer fra en søkkrik familie som solgte familiebedriften og gjorde mange arbeidsledige.

Han løftes frem av venneflokken til AP i media, men maken til tåkete og utydelig fyrste skal man lete lenge etter. Sverige har en tufs av en statsminister - Norge trenger ikke en kopi.

Lei

08.08.2017 kl.20:50

"3000 kroner i økt skatt begynner å bli merkbar", sier Ap. Er de blitt tullete? Det tilsvarer 250 kr./mnd., som er et par flasker vin. Tror de på dette selv, eller har de mistet kontakt med virkeligheten?

GeirD

08.08.2017 kl.21:30

Visste ikke at du var Frp'er Niri, siden du leser dette altså og du selv sier at det nok er flest Frp'ere som leser dette

bjørn bråthen

08.08.2017 kl.21:30

Sissener er vel for snill her og plusser han på AP sitt forslag om økt formueskatt så vil skatten øke mye mer enn det han kommer frem til. Ta også med AP sitt forslag om avgiftsøkninger og bare i bilavgifter vil AP øke disse med 4 milliarder kr. Dette burde jo folk utover i distriktene merke seg som er 100 % avhengig av bil.

Jan Gustavsen

08.08.2017 kl.22:47

SSB har jo offentliggjort hvor mye du får i skattelettelser, uendret skatt eller skatteskjerpelser med lav, middels eller høy inntekt. Denne tabellen har jo blitt offentliggjort i VG.

Legg gjerne tabellen fra SSB ut på din side, så kan alle se FAKTA.

Scott Johansen

08.08.2017 kl.23:10

Norge har allerede et skatte- og avgiftstrykk på 70 prosent. Vi folk flest virkelig ha en statsminister fra et parti som vil øke dette skattetrykket ytterligere ? Folk flest som med de bebudede skatteøkningen vil få redusert sin kjøpekraft, noe som i sin tur vil gå ut over landets bedrifter.

Se denne og innse hva mindre kjøpekaft betyr for landet:

https://www.youtube.com/watch?v=bBx2Y5HhplI#t=25

Jan

09.08.2017 kl.03:31

Meget treffende innlegg.

Pinocchio må holdes langt unna regjeringskontorene.

Ole S

09.08.2017 kl.07:50

Støres største problem er at han ikke trives blant "arbeiderne" i det såkalte "Arbeiderpartiet". Han kommer fra en fin rik familie på Oslo Vest som lever av å forvalte familieformuen, men har funnet ut at det kan være bra for karrieren å late som om han stemmer på AP.

Da vil det vanke gode posisjoner i FN, Nato eller i Europarådet når han blir kastet som statsminister - fordi vi får en kampanje i norsk presse om at "vi MÅ ha en nordmann".

Støre kalles for Tåkefyrsten fordi han er utydelig og uklar, men når han sier at døra til Norges skal stenges for flere flyktninger eller at skattene "skal ramme de rike" så minner han om Pinocchio der nesa vokser når han juger.

Vi har ikke glemt 8 lange år med rødgrønn Eventyrblanding og trenger ikke 4 nye år.

Tore Wold

09.08.2017 kl.09:14

Hvorfor kommer det opp ett bilde av Kristin Halvorsen når jeg deler dette blogginnlegget på facebook?

Svein Erik Halvorsen

09.08.2017 kl.10:30

Problemet med disse sosialistene er at de alltid mye heller vil øke skattene fremfor å effektivisere bruken av pengene. Så Støre i debatt med Erna forleden i forbindelse med fritt sykehusvalg. Støres fremste bekymring var de ansatte på sykehusene. Vel å bra å tenke på dem også men sykehusene er i første rekke til for pasientene og økt innflytelse fra pasientene er viktigst. Det er solid rom for effektivisering av kommune og stat, men Støre vil helst fortsette ineffektiviteten inn i evigheten. Stem Høyre eller FRP, alt annet vil føre landet ut i ulykke.

Valgkamp

09.08.2017 kl.10:38

Stortinget sier ja til mobbelov, men det gjelder ikke dem selv. Valgkampen er begynt og drittslenging/mobbing er allerede startet.

Gjør som jeg sier IKKE som jeg gjør!

Erik Bustad

09.08.2017 kl.13:02

Den slags kommunister bør deporteres til Nord Korea.

Per Einar Svendsen

09.08.2017 kl.13:28

Det har heldigvis blitt mye oppmerksomhet, og langt ifra bare fra fr.p velgere. At Støre gikk mot yttringsfriheten under karikaturstriden er kjent og ikke glemt. Han uttalte seg på en måte som satte vebjørn selbekk i livsfsare. Han begikk grove krigsforbrytelser i libya. Han har benyttet sosial dumping til å male huset sitt og ingått noen svært tvilsomme investeringer. Dette har ingen ting med fr.p og deres velgere å gjøre. Hvis ikke norges største parti kan finne en ærlg kandidat som lever som han lærer andre.Ikke påstander som at vi har verdens beste offentlige helsetilbud om er bra n o k f or alle andre enn Støres familie bør de la være å stille. Gå i samarbeid med erna som har gjort en kjempejobb. Personlig kan jeg ikke huske en bedre politiker. For å bli landets leder kreves det at men har det vi andre mangler. Det skal vel mye til for å si at erna har gjort en dårlig jobb, og det som kan kritiseres er det hun har gjort for å komme venstre i møte. Men på tross av en urettferdig eiendomsskatt er vi omsider på en riktigere vei en vi har vært siden Willocks tid. Jeg håper imidlertid hun inser at vi stemte nei i 94 og at siden den gang har EU tatt 7milssteg fra samarbeid til stortyskland. Invandring og euro har vært en katastrofe for alle andre enn tyskland. Demokratisk valgte presidenter skal straffes om deres folkevalgtes politikk strider mot EUs 5 førere som hverkene er demokrater eller innsynsforkjempere. Yttringsfriheten er død i Tyskland. Etter brexit ble anti EU holdninger hatespeetch og straffbart. Zucaberg har utviklet et sensurverktøy etter kinesisk standard. Så alt med Solberg er ikke bra, men hva er alternativet? Nei til EU som er blandt mine viktigste saker har ingen som er kritisk forhandlingsdyktige. Mulig Sandberg, men fr.p kommer antagelig til å gå i koalisjon med høyre, og heldigvis har de åpent tatt til orde for at EU er på feil spor. Men folket trenger alternativer til det ekstreme venstre som formidler nyhetenea vi skal få lese. Listhsugs ønske om et nordisk Breitbart er bra. I tillegg finnes både hærlandraporten og andre ærlige alternative medier. Russisk presse ler av det vi kaller åpenhet og demokrati. Men på tross av at venstresiden alltid føler seg kallet til å bestemme hva vi trenger å vite, hva vi bør vite og hva vi ikke skal vite må vi få alternativer. Yttringsfriheten trengs aller mest for konservstive muslimer og kristne. Deretter såkalte nynasister. Ingen skal måtte føle at terror er eneste mulighet for å bli hørt. Venstresiden øker sensuren i takt med politisk motstand. I Norge er det politisk korekthet som gir en ukes fengsel for å sammenligne en AP politiker me en ape, mens det er greit å oppfordre til drap på Listhaug.

Roald Bentzen

09.08.2017 kl.13:28

Venstresiden har aldri lært at budsjettet har en utgiftsside, som er langt mindre destruktiv å leke med. Kutt dramatiske i overføringer til "nowhere" og øk konkurransekraften. Øker vi omsetningen (varer og tjenester) kan skatten være lav og likevel tjene bedre. Hold for all del Støre langt vekk fra ledelse av nasjonen!

OTG

09.08.2017 kl.14:09

Flott kronikk!

Vi trenger nye steder å diskutere siden Amedia med LO og AP i front har ødelagt den frie debatten i Nettavisen, pussig nok like før valget.

Nettavisen er den eneste som våger å være litt kritisk til Tåkefyrsten Støre - og det tåles ikke av venstresiden som vil ha monopol på debatt. Med navnet på sine motstandere kan de tyste og angi til arbeidsgiver, venner og familie dersom de oppdager noen meninger de ikke liker.

Det neste venstresiden vil angripe er Facebook og Twitter, siden alle meninger skal innom deres redaksjoner for å hvitvaskes - til venstre.

Terje Johannessen

09.08.2017 kl.17:08

Hvem har lurt hvem Sissener, om man skal legge falske valgløfter man ikke hadde til hensikt å oppfylle, til grunn? Om man ikke er fullstendig for for minne så husker man nok veldig godt serien av valgløfter, i senere tid også kalt valgløgner, både fra FrP og Høyre sin side. Man husker jo også at uflretrygdede får skattelagt sin trygd som det skule vært lønn av arbeid. Man husker jo også pensjonistranet. Man husker fjerningen av særfradraget. Man husker jo også skattelettene for de rikeste, som i et anfall av sinnsforvirrig ble ment å skulle " skape " flere arbeidsplasser. Inntil denne dag har nok ikke en eneste arbeidsplass sett dagens lys på grunn av disse milliardene av skattelette.

Summa sumarum så er sittende regjerings politikk som følger at de rikeste skal belønnes, mens de som har minst skal fraranes det lille de har. Dette støtter Sissener.

Kan man virkelig som rik påstå at at man lider under det såkalte skattetrykket i Norge?

Man får virkelig håpe at den vanlige velger ikke går i samme fella ved høstens valg som de gjorde ved forrige valg. Man får håpe at folk ikke nok en gang biter på valgløfter politikerne ikke har til hensikt å innfri.

Til den vanlige velger er nok det å si at skal man ha det noelunde trygt er det nok det beste å betale forsikringspremien din, som altså er det du betaler i skatt til stat og kommune.

Krag Jørgensen

09.08.2017 kl.18:30

Politikken til Arbeiderpartiet og venstresiden er en skandale for følgende grupper:

-alderdom

-arbeidsfravær (sykepenger, uførhet, attføring, -arbeidsavklaring og rehabilitering)

-arbeidsledighet

-barneforeldre

-lege-/hjelpemidler

-andre trygde- og stønadsordninger

Samlet bidrar oljeindustrien med 70 prosent av de samlede skatte- og avgiftene i Norge, rundt 260 milliarder kroner.

2/3 av inntektsstrømmen fra staten til kommunene kommer fra oljen. Dette er penger som går til barnehager, helsetilbud og skole i alle landets kommuner.

Arbeids- og velferdsetaten er den statlige delen av NAV. Etaten utbetalte over 400 milliarder kroner til ulike ytelser, trygd og pensjon i 2016.

Nå må venstresiden i norsk politikk komme på banen og fortelle velgerne hvor inntekten til staten skal komme fra etter de struper oljekrana om 10-15 år.

Bjørn Røed

10.08.2017 kl.11:08

Trodde Jan Petter Sissener hadde mer å fare med. Alle med litt innblikk i økonomi vet at 15 milliarder fordelt på alle som betaler skatt ,relativt sett, ikke blir den helt store utgiften, sett i lys av at de med størst betalingsevne betaler mest. Hvis denne økte skatten blir brukt til samfunnsnyttige tiltak, så betaler jeg med stor glede.

Antizombie

10.08.2017 kl.11:54

Her er det mange elefanter i rommet. En hel flokk. En av dem er: Hvorfor er det viktig å øke et fra før høyt skattetrykk? Hva er det AP skal bruke penger på, som de blå ikke gjør?

Vi har åtte års erfaring med at det ikke er velferden for gamle og syke som skal økes. Så hva er det da?

Hadde man fjernet alle tulleposten i budsjettet som er penger rett ut av vinduet, så hadde man fått langt mer enn 15 milliarder å rutte med.

Politikere er ikke i stand til å forvalte store pengebeløp rasjonelt og fornuftig.

Ole Olsen

10.08.2017 kl.11:55

Så var det det med alle løftebruddene. Ap har jo Norgesrekord i løftebrudd

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/stoltenberg-regjeringen/dette-er-de-88-loeftebruddene/a/576547/

Gunnar

10.08.2017 kl.13:55

ALLTID rammer skatteøkninger AP innfører vanlige folk, ikke de rike.

Det merkelige er at ingen snakker om koppskatten EIENDOMSSKATT som sosialistene er sterkt for.

Denne skatten rammer folk uavhengig av inntekt og betalingsevne og er per definisjon en dypt urettferdig skatt som rammer de svakeste ALLER MEST!

I Bodø leste jeg om en minstepensjonist som solgte huset sitt, kjøpte leilighet av nødvendige årsaker, som nå må betale 15.000 i året for å bo i engen leilighet.

Ronny

10.08.2017 kl.14:20

6700 ekstra i skatteinndragelser med min inntekt og forbruk - Jeg er bare en person i husstanden med 550-600.000 i inntekt... SVIN!

Einar

10.08.2017 kl.17:15

Det er ikke noen andre alternativer en til en sp/ap regjering

Høyre og Frp har allerde vist at de ikke duger til å styre landet. Frp gikk ut høyt på banen og sa før valget 2013 de skulle fjerne veibommer og fjerne avgiftene på drivstoff ingen av disse tingene har de fått til Høyre er for feige statsministeren vår tørr ikke si til andre statsjefer hva Norge menner om menneskerettigheter (kina). MDG har jo snart ødelagt hele Oslo med alle sine påfunn. Kommer de til makta på tinget kommer de sansynligvis ødelegge Norge også

PER

11.08.2017 kl.10:50

Einar: Lurer på om du vet hva flertall betyr, eller bare later du som om du vet det?

Det er flertall på Stortinget til bompenger. Hvordan kan mindretallet overstyre flertallet?

Bjørn Voss

11.08.2017 kl.11:22

Ja Støre er en GIGANTISK bløff som drømmer om å lure alle i Norge. Han eier ikke bakkekontakt og lever kun i en fantasiverden.

Elijah

11.08.2017 kl.14:41

Alle politikere prøver å lure velgerne. Har ikke noe å si hvilket parti de er fra. Er det en ting alle politikere uansett parti har til felles så er det at de prøver å lure velgere.

Jan Erik

12.08.2017 kl.01:13

Null tillit til Støre og Arbeiderpartiet. Støre mangler helt grunnleggende kvaliteter og egenskaper for å bli statsminister.

Jarleinar

13.08.2017 kl.06:28

Her treffer Sissener midt i blinken.. Sannheten om denne mannen må frem..

Stian

17.08.2017 kl.21:39

Jeg skulle med glede betalt mer skatt om det hadde gått til noe fornuftig.

Etter min mening er det alt for mange som har hovedinntekten sin fra trygdeverket. Vi må se å få stanset innvandringen og begynne å sende folk tilbake til opprinnelseslandet igjen, øke pensjonsalderen betraktelig, og gjøre kutt i sykelønnsordningen.

Si opp EØS avtalen, og få på plass en frihandelsavtale.

Morten

26.08.2017 kl.00:19

Jeg så en dårlig fundert blogg. Etter å ha lest flere ser jeg at alle er like dårlige. Svak argumentasjon, sykelig preg av "confirmation bias" og subjektive tolkninger blottet for perspektiver. Anbefaler et brevkurs i anstendighet og drøfting. Og 3 uker i skammekroken.

Mvh Morten

adolf

01.09.2017 kl.10:23

er det bare jeg som synes det ser ut som han gjør "nazi salute"

adolf

01.09.2017 kl.10:26

samme adolf som fra istad

Er ist mein Thema, er ist mein Sklave und er ist Nazi

Skriv en ny kommentar